חיפושדלג על חיפוש
כל השירותים במספר אחד
3814*  /  1800-800-814
כל השירותים במספר אחד
3814*  /  1800-800-814
חיפושדלג על חיפוש
עבור לתוכן העמודדלג על עבור לתוכן העמוד

מפריד שומן

תקנות משרד הבריאות ומשרד איכות הסביבה מחייבות כל בעל מסעדה או מטבח מוסדי גדול להתקין ביציאה למערכת טיהור השפכים מתקן מיוחד להפרדת שמנים - וזאת למניעת ריחות לוואי ומטרדים בריאותיים העלולים להיווצר במערכת הביוב של המטבח, וכן למניעת עומסים אורגנים כבדים ונזקים בצנרת ובמערכות טיהור השפכים המוניציפאליות והארציות. המפריד הוא מתקן פיזיקאלי המציף את השומן על פניי המים. כתוצאה מכך "נלכדים" השומנים במפריד והמים מוזרמים לרשת הביוב הארצית או לבור ספיגה. אחת לתקופה, יש לבצע שאיבה של המפריד.

עבור לתוכן העמוד